Nyhetsarkiv Trafik & gator

• Vill du bli en vintercyklist?

Att vara vintercyklist är att värna om miljön, plånboken och om din egen hälsa. Anta utmaningen att cykla året runt, och upptäck att det är ett bekvämt och effektivt transportmedel även under vintern.

• Nu kan du ladda bilen i stan

Falköping kommun arbetar för att göra det enklare för dig att välja mer hållbara alternativ för resor. Nu finns det därför tre publika laddningsstationer där du kan ladda din elbil i centrala Falköpin...

• Kommunens första cykelgarage är öppet

Du hittar garaget på Järnvägstorget vi resecentrum. Garaget kan abonneras månadsvis. Det är gratis fram till den 28 augusti så passa på att testa!

• Nu kan du få sms vid driftstörningar

Anmäl dig i vår sms-tjänst för att få sms eller e-post vid bland annat trafik- och vattenavstängningar, vattenmätarbyte, snöröjning eller annan samhällsviktig information.

• Falköpings cykelgarage öppnar 28 maj

På Järnvägstorget precis vid resecentrum öppnar fredag 28 maj Falköpings första låsbara parkeringsgarage för cyklar. Här kommer du kunna parkera din cykel vid resecentrum på ett säkert sätt.

• Nytt för seniorkort

Västtrafik som admininstrerar seniorkorten kommer gå över till att maila erbjudande om seniorkort med start under februari månad.

• Till dig som reser med seniorbiljett

Den 4 november 2020 förändras Västtrafiks zonindelning och går från 70 zoner till tre. Din nuvarande seniorbiljett uppdateras automatiskt till den nya giltigheten.