Nyhetsarkiv Trafik & gator

• 2021-06-04

Vill du sätta lite färg på rabatten till våren? Nu ger vi bort våra blomsterlökar.

För att bereda plats för våra sommarplanteringar har vi grävt upp våra blomsterlökar. Du har nu möjlighet att komma och hämta lökar så de kan få chans till ett andra liv, hållbart och bra!
  • 2021-06-01

Nu kan du ladda bilen i stan

Falköping kommun arbetar för att göra det enklare för dig att välja mer hållbara alternativ för resor. Nu finns det därför tre publika laddningsstationer där du kan ladda din elbil i centrala Falköpin...
  • 2021-05-28

Kommunens första cykelgarage är öppet

Du hittar garaget på Järnvägstorget vi resecentrum. Garaget kan abonneras månadsvis. Det är gratis fram till den 28 augusti så passa på att testa!
  • 2021-05-27

Nu kan du få sms vid driftstörningar

Anmäl dig i vår sms-tjänst för att få sms eller e-post vid bland annat trafik- och vattenavstängningar, vattenmätarbyte, snöröjning eller annan samhällsviktig information.
  • 2021-05-04

Falköpings cykelgarage öppnar 28 maj

På Järnvägstorget precis vid resecentrum öppnar fredag 28 maj Falköpings första låsbara parkeringsgarage för cyklar. Här kommer du kunna parkera din cykel vid resecentrum på ett säkert sätt.
  • 2021-02-16

Nytt för seniorkort

Västtrafik som admininstrerar seniorkorten kommer gå över till att maila erbjudande om seniorkort med start under februari månad.
  • 2020-11-03

Till dig som reser med seniorbiljett

Den 4 november 2020 förändras Västtrafiks zonindelning och går från 70 zoner till tre. Din nuvarande seniorbiljett uppdateras automatiskt till den nya giltigheten.