Mötesplatser för näringslivet

Falköpings kommun och Företagarna Falköping bjuder in till luncher med föreläsare, företagsbesök och frukostmöten. Här kan du som företagare knyta nya kontakter och få inspiration. Dessutom arrangeras näringslivsbanketten, ett populärt evenemang i november varje år.

Program 2023

Pyttlunch 7 februari - Christer Olsson

Kurorten Mösseberg
Kl 11.30-13.00 (vi inleder med lunch)
Kostnad: 100 kr inkl. lunchbuffé.
Medlem i Företagarna Falköping? - Då bjuder Företagarna på lunchen.

– Vi mår så bra när vi lär oss saker! Men så fort vi blir tillräckligt duktiga är det många som lägger av. Orden är Christer Olssons och när han talar händer alltid något hos den som lyssnar. Sådant som tidigare har varit svårt blir plötsligt lätt att förstå, det komplicerade blir tydligt.

Missa inte den här pyttlunchen, du kommer gå därifrån full med energi, kraft och förståelse för dig själv och andra. Vi kommer få höra Christer prata direkt till dig som företagare och människa. Om att våga utvecklas, kraften i olikheter och värdebaserat affärsmannaskap men även om hur vi hittar tillbaka till vår urkraft i en värld där vi har det så bra men trots det mår så dåligt?

Christer trycker på rätt knappar – här är världens möjlighet att skapa förändring i vardagen, på jobbet och i dina relationer.

Arrangör: Företagarna Falköping och Falköpings kommun

Anmäl dig här! Länk till annan webbplats.

Nyhetsbrev för näringslivet

I näringslivsbrevet samlar vi senaste nytt för näringslivet i kommunen, påminner om kommande aktiviteter och lyfter viktiga händelser.

Redaktör för Näringslivsbrevet efter november 2022 är Woori Gennemark, näringslivsutvecklare på Falköpings kommun. Text och produktion av Maria Falegård, Smart Design AB. Redaktör tidigare brev Magnus Sundén.