Anmälan som utställare till Seniormässan 2024

På torsdag den 18 april mellan klockan 10 och 16 håller vi den omtyckta seniormässan i Falköping. Målet med mässan är att ge inspiration för ett hälsosammare, roligare och mer glädjefyllt liv. Cirka 1000 personer besökte mässan förra gången. Du är välkommen att skicka in din anmälan om du vill vara med som utställare på mässan!

Falköpings kommun arrangerar mässan i samarbete med det kommunala pensionärsrådet. Årets tema är Det goda livet. Vi bjuder på föreläsningar och utställare inom vitt skilda områden.

Fakta för utställare

Mässan arrangeras i Pingstkyrkans lokaler och utställarna deltar utan kostnad. Vi erbjuder varje utställare ett bord (längd 160-180 cm). Kommunen bjuder på kaffe, te och kaka till två personer per utställare både på förmiddagen och eftermiddagen. Det kommer också att finnas möjlighet att köpa fika och lunch i caféet på Pingstkyrkan.

Lotteri

Alla besökare får en gratis lott. Vi är tacksamma om ni har möjlighet att skänka en gåva till vinstutdelningen. Vänligen meddela i anmälan om ni vill skänka något till lotteriet.

Mässan ger möjlighet till nya kontakter, inspiration och kunskap. Varmt välkommen att skicka in en anmälan om att vara med som utställare på mässan!

Reservlista

Vill du ställa dig på reservlista, mejla helene.olsson@falkoping.se