Intresseanmälan utställare till Seniormässan 2022

Torsdagen den 15 september klockan 10-16 är det dags för den populära seniormässan i Falköping. Målet med mässan är att inspirera till ett friskare, roligare och mer lustfyllt liv. Förra gången besökte cirka 1000 personer mässan. Välkommen att skicka in intresseanmälan som utställare på mässan!

Falköpings kommun arrangerar mässan i samarbete med det kommunala pensionärsrådet. Årets tema är Leva livet här och nu. Vi bjuder på underhållning och utställare inom vitt skilda områden.

Fakta för utställare

Mässan arrangeras i Pingstkyrkans lokaler och uställarna deltar utan kostnad. Vi erbjuder varje utställare ett bord (bredd 160-180 cm). Kommunen bjuder på kaffe, te och kaka till alla utställare både för- och eftermiddag.

Lotteri

Alla besökare får en gratis lott. Vi är tacksamma om ni har möjlighet att skänka en gåva till vinstutdelningen. Vänligen meddela i intresseanmälan om ni vill skänka något till lotteriet.

Mässan ger möjlighet till nya kontakter, inspiration och kunskap. Varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan om att vara med som utställare på mässan! Vi tar kontakt med dig senast den 15 augusti och meddelar om du har fått en plats!