1 december 2023
Uppleva & göra

Elskåp söker kärlek – hjälp oss sätta färg på stan!

Under våren 2024 kommer 15 ”trista” elskåp i området runt Resecentrum i Falköping att smyckas med konst. Har du gjort ett konstverk som du tycker ska synas på Falköpings gator? Skicka in en bild på ditt konstverk till oss! Alla är välkomna att delta, oavsett ålder och oavsett om du är en erkänd konstnär eller glad amatör.

hjärta

Konst på elskåp en del av Platssamverkan Ranten

Nu gör vi en satsning på att smycka elskåp med konst i området runt Resecentrum i Falköping. Det är en del i projektet Platssamverkan Ranten där vi vill höja attraktionen och även att få fler människor i rörelse i området, som i sin tur skapar trygghet. Det kommer bli en slinga med konst på elskåp på strax under 2 kilometer runt området vid Resecentrum.

Alla kan vara med!

Det är bara din fantasi som sätter gränser. Det kan vara måleri, teckning, sömnad, foto, skulptur, ja, vilken konstform som helst. Du fotar ditt konstverk och skickar in det till oss senast onsdag 31 januari 2024.

Konstverken utses av en jury och invigningen av konstrundan är på Trädgårdsdagen lördag 4 maj på Järnvägstorget. Förutom äran att ditt konstverk får pryda ett av elskåpen så vinner du ett presentkort i Aktiv Handel.

Satsningen är ett samarbete mellan Falköpings kommun, Falbygdens Energi (en del av Nordion Energi), Falköpings Hyresbostäder och Platssamverkan Ranten.