Artikelns bäst före-datum har passerat och är kanske inte längre aktuell.

Publicerad: 2017-11-23

Nu är förskolan Junibacken invigd

Cathrine Croona, Ann Johansson och Ingvor Bergman klipper invigningsbandet

Cathrine Croona, Ann Johansson och Ingvor Bergman klipper invigningsbandet

Nu är ny- och ombyggnationen av förskolan Junibacken invigd. Elever från Musikskolan underhöll de inbjudna gästerna och invigningstalare var barn- och utbildningsnämndens ordförande Ingvor Bergman, verksamhetschef för förskola Ann Johansson och Junibackens förskolechef Cathrine Croona.

Nöjda och glada

– Jag är så nöjd och glad att vi återigen har fyllt förskolan Junibacken med barn igen, säger verksamhetschef för förskola, Ann Johansson.
– Vi har nu fyllt förskolan med barn, glädje, lärande och många duktiga pedagoger. Detta är ett fantastiskt och vackert hus. Vi är så  nöjda med att Junibacken är i full gång igen, fortsätter Ann.

120 barn ryms i de nya fina lokalerna

– Vi tänker om, vi tänker nytt. Vi arbetar i storarbetslag och hemvister istället för traditionella avdelningar, berättar Junibackens förskolechef Cathrine Croona. Barns inflytande står i fokus och barnen har gemensamma mötestorg där barnen i olika åldrar möts. Vi har också en fantastisk utemiljö. I den nya fina förskolans nya lokaler ryms 120 barn. Idag går här 75 barn och vi är 15 pedagoger och framåt våren räknar vi med att  vara 20 pedagoger,