Jobba med barn och unga

Barn- och utbildningsförvaltningen har ständigt behov av att nyrekrytera.

Lediga jobb

Söker du tillsvidareanställning, vikariat eller vill prova att arbeta inom våra verksamheter inom Barn- och utbildningsförvaltningen titta gärna under länken "Lediga jobb"länk till annan webbplats.

Supportnummer för arbetssökande är 0771-69 36 93 om du behöver hjälp vid ansökan i Offentliga jobb.

Är du VFU-student?

VFU-studenter äter gratislunch hos oss!
Lärarpraktik, VFU - Verksamhetsförlagd utbildning


Är lärarutbildningen något för dig?

Lärarutbildningen passar dig som har en fallenhet för ledarskap, pedagogik och empati. Vidare är det viktigt med kreativitet, flexibilitet och att kunna förstå varje enskild elevs behov, liksom att ha ett genuint intresse för sitt ämne.

Se gärna filmerna för att se om lärarutbildningen kan passa dig och vilken inriktning du tycker verkar mest spännande.

För att läsa mer om de olika lärarutbildningarna och hur du söker är du välkommen till  studera.nulänk till annan webbplats!

I Falköpings kommun har vi fokus på hållbar utveckling, vi värnar om livskvalitetsfrågor för att öka välbefinnandet och trivseln för de som bor och verkar i Falköping – nu och i framtiden.

Falköpings kommun eftersträvar att vara en inkluderande arbetsgivare och värdesätter de kvalitéer som mångfald tillför våra verksamheter för att skapa en hållbar utveckling.

Vår gemensamma värdegrund utgår ifrån att vi som medarbetare är till för Falköpingsborna. Vi erbjuder meningsfulla och viktiga arbeten, goda utvecklingsmöjligheter och ett gott arbetsklimat med engagerade kollegor.