Tisdagen den 12 juni är det utflyktsdags!

Skoldagen börjar kl 8 .00 och avslutas enligt schema.

Barnen ska ha kläder efter väder och bra promenadskor. Vi kommer att vara ute hela förmiddagen. Lunch äter vi på skolan .

Barnen får ha med sig fika/ frukt. (inget godis eller läsk)

 

Skolavslutningsdagen, torsdagen den 14 juni, samlas vi kl. 9.15 i Plantis. Skoldagen börjar alltså 9.15 denna dag. Vi kommer att bestämma, tillsammans med barnen, en samlingspunkt vid ett träd bakom scenen så barnen vet vart vi ska samlas. De barn som är på fritids på morgonen går tillsammans med fritidspersonalen från skolan ner till Plantis.

Skolavslutningen börjar kl.9.30 och alla föräldrar och syskon är varmt välkomna! Efter avslutningen går vi med era barn tillbaka till ”samlingsträdet”, där ni möter upp, och önskar varandra en RIKTIG SKÖN SOMMAR ! De barn som ska vara på fritids efteråt promenerar med fritidspersonal tillbaka till skolan. Meddela fritids vilken tid ditt barn ska vara på fritids denna dag!

 

Hembrev vecka 23-24

Nu är vi nästan framme vid avslutningen av år 2. Vi arbetar vidare för att avsluta våra påbörjade arbetsområden innan sommarlovet.

 

Läsläxa Eleverna har fått sin sista läsläxa för terminen så på tisdag 5/6 när de läst för oss kommer vi samla in alla läseböcker.

6 juni Onsdag 6/6 är det lovdag. Både skolan och fritids har stängt.

Påse Vi kommer att skicka med eleverna en del material de sista veckorna så det är bra om de har med sig en namnad kasse senast tisdag 5/6.

Utedag Tisdag 12/6 kommer vi att gå på utflykt under förmiddagen. Mer info kommer.

Övning i Plantis Onsdag 13/6 kommer vi promenera till Plantis för att öva våra sånger inför skolavslutningen.

SkolavslutningTorsdag 14/6 kl 9.30 är det skolavslutning i Plantis. Mer info kommer. Glöm inte att meddela fritids vilken tid ert barn ska vara på fritids denna dag.

 

Vecka 23

måndag-

Tisdag- Idrott grön. Läs-och skrivläxa

onsdag- Lovdag. Fritids och skola är stängda.

torsdag- Idrott grön och blå grupp

fredag-

 

Vecka 24

måndag-

tisdag- Utflyktsdag

onsdag-

torsdag- Skolavslutning

fredag- Sommarlov