Avdelning Gula fritids

Välkomna hit!

Hembrev Januari 2018

Hej och välkomna till en ny termin på Gula fritids. Vi hoppas att ni haft ett härligt jullov. Vi fröknar tycker att det är roligt att få träffa alla goa barn igen. Nu är vi taggade att köra igång och ifredags startade vi upp vårt OS tema tillsammans med röda fritids. Det ska bli jättespännande. Vi kommer att hålla på fram till sportlovet. Då vi kommer att ha en liten avslutningscermoni med bland annat idrottstävlingar.

Vi ska göra olika pyssel till vårt OS tema, så finns det tomma hushållspappersrullar så kan ni gärna ta med dem till fritids.

Vi är ute dagligen så vi vill påminna er om att det alltid skall finnas kläder efter väder. Mössa och vantar skall också finnas. Det skall även finnas extrakläder på hyllan om detta skulle behövas.  Det har tagits ett gemensamt beslut på skolan om att det skall användas hjälm vid all pulkaåkning. Vill ditt barn åka pulka på fritids så behöver det finnas med en hjälm. Det har skett en förändring bland personalen. Madde arbetar mer timmar på fritids och Lena Ge har gått över till gröna fritids.

Sportlovslappen skall lämnas in senast 29 januari. Då vi måste veta hur många elever vi har på sportlovet. Mer info om vad som händer på lovet kommer ut på fredag v. 6.

Hälsningar

Heléne,Cissi, Mariama och Madde

Hembrev
Gula fritids nov 2017

Hej!

Vi vill börja att Tacka alla som kom till oss på vårt Drop-in fika. Alla barn var så nöjda och glada att få visa upp sitt fritids för sina föräldrar,syskon,mor och farföräldrar. Den goda kladdkakan var nog det bästa på hela dagen. Titta gärna på bilderna på vår hemsidan.

Nu har det blivit kallare ute och det är bra om det finns mössa och vantar på barnens hylla. Vi är alltid ute och leker varje dag så det är bra om det även finns varma och extra kläder om det skulle behövas.

Tisdagen den 28 november är det studiedag och det innebär att det är
fritids hela dagen. Glöm inte att fylla i ditt barns tider på listan som sitter på dörren till Gula fritids.

Vi vill gärna att det ska vara aktuella tider inlagda på Webbo. Är det någon som inte kan lägga in tider i webbo säg till oss så hjälper vi gärna till med det.

Nu börjar det att närma sig julmånaden december och vi kommer tillsammans med röda fritids att varje dag titta på ett avsnitt av en gammal julkalender. Efter det kommer vi att öppna en lucka i adventskalendern som vi har.

Med vänliga hälsningar
Cissi,Mariama, Lena och Helene

Förra veckan var det Drop-in fika vilket barnen var oerhört nöjda med. Även personalen tyckte att det var kul att det var så många som kom på besök!

Nytt mobiltelefonnummer!
Vi har fått ett nytt mobilnummer till Gulas fritids.
Det går bra att skicka sms till oss om ni har något meddelande, vi har dock inte möjlighet att svara på sms!
Det nya mobilnumret är: 0761-41 17 56

Mobiltelefon!
Vi har fått en mobiltelefon till fritids! Den är kopplad till vårt fasta telefonnummer (0515-88 53 99) så man behöver inte ringa själva mobilnumret, men däremot har vi nu möjlighet att ta emot sms ifall ditt barn hämtas av anhörig, är ledig osv.
Vi har dock inte möjlighet att svara på sms!

Telefonnumret är: 0761-41 17 56

Vi vill gärna att alla föräldrar till elever på gula fritids skall prenumerera på hemsidan, så vi vet att alla kan ta del av informationen som finns här.

vi vill även att alla föräldrar har en aktuell mail-adress inskriven i webbo, eftersom en del av informationen sänds via e-postkontakter.

Om ni undrar över något så fråga oss gärna!
Med vänlig hälsning Gula fritids

0515-88 53 99

Gula Fritids

0515-88 53 99

vindangen_fritidsgula@falkoping.se