Artikelns bäst före-datum har passerat och är kanske inte längre aktuell.

Publicerad: 2017-09-18

IT-café för seniorer

Fem personer sitter runt ett konferensbord

Måndag 2 oktober öppnar åter igen IT-caféet för seniorer i Falköping. Alla är välkomna som vill lära sig att använda den teknik som internet erbjuder. Inga förkunskaper krävs och det är gratis!

IT-café för seniorer är ett mångfaldsprojekt som Språkvänverksamheten genomför tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan. Många nyanlända är duktiga på att använda internet och fem personer med bra erfarenhet kommer under hösten att finnas tillgängliga på caféet.

Möten som berikar!

Tanken är att nyanlända ska dela med sig av sin kunskap till dig som är senior som vill lära dig att använda alla de möjligheter som internet erbjuder. Hur skapas till exempel konton för e-post, Facebook och Instagram? Hur används Google, appar, sms och Skype? Samtidigt som du som senior lär dig nya kunskaper får de nyanlända möjlighet att träna sin svenska. Mötet ger också möjlighet att ta del av varandras erfarenheter och kulturer.

Tid/Plats

Start måndag 2 oktober. Vi har även öppet på onsdagar. Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan, Grönelundsgatan 4 A, Falköping.

Öppettider

Måndagar, kl. 13.30-16.00
Onsdagar, kl. 9.30-12.00