Publicerad: 2018-11-06

Är du säker på att du inte är dopad?

Dopning är ett hot mot idrotten, samhället och hälsan. Onsdag 21 november är du varmt välkommen att lyssna på en mycket intressant föreläsning om dopningens skadeverkningar. TV-profilen och sportkrönikören Jonas Karlsson samt Johan Öhman, projektledare för 100 % ren hårdträning, har båda stor kunskap om dopning. Fri entré!

Johan Öhman

Johan Öhman

Jonas Karlsson

Jonas Karlsson

Dopning är ett samhällsproblem som sällan diskuteras. Uppskattningar visar att det finns cirka 100.000 brukare av steroider i Sverige. Fler unga väljer gymmet framför lagidrott, och fler gym väljer att sänka åldersgränsen för att träna själv.

Populära föreläsare

Jonas Karlsson och Johan Öhman är välkända och populära föreläsare med stor kunskap inom området. Jonas är känd sportkrönikör och TV-profil. Johan är projektledare för 100 % ren hårdträning och medgrundare till det nationella antidopningsnätverket PRODIS. De representerar olika infallsvinklar vilket ger en komplett bild av problemet och ställer viktiga frågor på sin spets.

Tid och plats

Onsdag 21 november kl. 18–20
Pingstkyrkan, Odengatan 46, Falköping

Anmälan

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Personuppgifter

Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) kräver att vi får ditt samtycke, vilket du gör genom att klicka i rutan längst ned i formuläret. Kommunstyrelsen är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de uppgifter som samlas in.

Vi kommer att radera alla personuppgifter i denna anmälan senast 28 november 2018. Vill du veta mer om dina rättigheter och hur Falköpings kommun hanterar dina personuppgifter kan du klicka på länken.

Information om dataskydd/Falköpings kommun

Arrangörer

Falköpings kommun arrangerar föreläsningen i samarbete med träningsanläggningarna i Falköping samt Dopningsfritt Skaraborg, Polisen, SISU Idrottsutbildarna, Västra Götalands Idrottsförbund och Västra Götalandsregionen. Förutom föreläsningen för allmänheten får samtliga elever i årskurs 8–9 samt gymnasiet (cirka 1.800 elever) möjlighet att lyssna till föreläsningen under dagen. Dessutom genomförs en antidopningsutbildning för personalen vid träningsanläggningarna i Falköping.