Konst

Upplev konst 24 timmar om dygnet! I Falköpings kommun finns konst utomhus som är tillgänglig året runt, när du vill.

Follow your art

Kartan Follow your art hjälper dig att hitta till utomhusskulpturer och streetart i Falköpings stad och ger även tips på hur du kan titta på och prata om konst. Ladda ner ditt eget ex av kartan Follow your art.PDF

Information om utomhuskonsten i Falköping och i Skaraborg

På webbsidan Konst Skaraborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du information, bilder och kartor till konsten i Falköping och kommunerna i Skaraborg. Välkommen att ta del av Skaraborgs enorma "konstgalleri" som är öppet dygnet runt, året runt. Passa även på att läsa mer om konstens roll i samhället samt pågående konstprojekt i Skaraborg. Tips! Använd gärna Crome eller Firefox som webbläsare när du vill titta på utomhuskonsten. 

Konstaktiviteter

I Falköpings kommun duggar det tätt mellan konstnärer och möjligheterna att uppleva konst är många. Gallerier och konstutställare finns på flera orter runt om i kommunen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Varje år arrangeras Konstnatten och Påskrundanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, två stora arrangemang som bjuder in till utställningar och konsthändelser i hela bygden.