Vilka Falköpingsprofiler ska spela i Garvislaget?

Uppdatering 19 mars: Planen var att arrangera Garvisdagen den 9 maj med en kändismatch med spelare från IFK Göteborg Legends och andra fotbollsaktiviteter till Garvis ära. Arrangemanget ställs in och skjuts till tidig höst, datum är inte bestämt ännu. Men det går fortfarande bra att nominera spelare till Garvislaget!

Garvisskulpturen kommer att placeras ut innan Garvisdagen och kommer att finnas på sin plats vid Odenhallen till sommaren.

Fotboll och mycket mer på Garvisdagen

Fotbollsmatchen genomförs på Odenplan i Falköping, datum bestäms inom kort.

Matchen är en del av Garvisdagen, ett arrangemang för hela familjen med prova-på-aktiviteter med fotbollstema, idrottshistoria, berättelser om fotbollslegenden Henry Garvis Carlsson och mycket mer.

Ge förslag på spelare till Garvislaget

Vilka Falköpingsprofiler tycker du ska spela i Garvislaget?

Det lokala Garvislaget kan bestå av både kvinnor och män som är över 18 år. Matchen är två halvlekar på 45 minuter vardera. Det är inte något krav att personerna du föreslår har spelat fotboll mycket fotboll förut. Det kommer att vara fria byten, så det behövs många spelare - ge gärna förslag på flera personer!

Garvislaget kommer att ledas av kultur- och fritidschef Mia Wallengren och näringslivschef Magnus Sundén. Lagledarna kommer att gå igenom förslagen som kommit in och beslutar vilka som ska ingå i Garvislaget. Lagledarna kommer att coacha laget innan och under matchen.