Agera Mera! Vill du hjälpa till under Konstnatten 2020?

Agera Mera! ger möjligheten för invånare att engagera sig i roliga och meningsfulla uppdrag och ger arrangörer chansen att hitta frivilliga som kan möjliggöra eller lyfta ett arrangemang, en aktivitet eller verksamhet. Upplägget är helt nytt – Konstnatten 2020 blir premiären för Agera Mera! Häng på!

Vi söker dig som vill hjälpa till under Konstnatten 2020

Konstnatten är ett av Västsveriges största konstarrangemang och genomförs fredag 25 september - söndag 27 september. Öppettiderna är fredag klockan 18.00-23.00, lördag klockan 14.00-01.00 och söndag klockan 11.00-14.00. Under Konstnatten kan besökare uppleva mat, konst och kultur på omkring 60 platser runt om i Falköpings kommun.

Vi behöver din hjälp för att göra Konstnatten 2020 till ett tryggt och coronasäkrat arrangemang. Du kommer att ha en viktigt uppgift i att agera värd på en eller flera utställningsplatser. I värdskapet ingår att hjälpa till att hålla mängden samlade personer inom rekommendationerna för att undvika smittspridning. Du kommer också hjälpa besökare till rätta, ge ut informationsmaterial om Konstnatten och kanske passa på att tipsa besökare om aktiviteter som är på gång under helgen.

Du väljer själv hur många timmar du vill engagera dig, men vi ser gärna att du hjälper till i minst 3 timmar.

Efter konstnatten bjuds du på en alldeles unik kulturupplevelse – exklusiv bara för de som engagerat sig i Agera Mera Konstnatten 2020.

Anmäl ditt intresse senast 1 september.

Ja! Jag vill hjälpa till!
Jag kan dag/datum (flera val möjliga) * (obligatorisk)
Jag kan dag/datum (flera val möjliga)
Körkort för personbil * (obligatorisk)
Körkort för personbil