• Information om coronaviruset covid-19 Falköpings kommun följer händelseutvecklingen gällande coronaviruset covid-19 och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förstärker insatserna vid behov.

Friidrott

I Falköping finns det bra förutsättningar för att träna friidrott. Vi har en utomhusanläggning på Odenplan och i direkt anslutning till den även en inomhushall för friidrott i Frejahallen.


Friidrottsanläggningen Odenplan erbjuder stavhopp, kula, höjdhopp, längdhopp, kastbur, spjut och löparbanor. Det finns 2 st 11-manna fotbollsplaner, kiosk och en läktare för 450 personer.

I inomhushallen kan ni träna löpning 60 meter med el-tidtagning, häcklöpning, höjdhopp, längdhopp, tresteg, kulstötning, diskus, spjut och stavhopp. Standardutrustning finns att tillgå. Underlaget på banorna är allvädersbeläggning Skansport. I anslutning till friidrottshallen finns två sporthallar (23 x 44 m respektive 16 x 32 m), styrketräningslokal, sammanträdesrum och pentry med fikarum. Granne med anläggningen är Odenbadet, Beachvolleyhallen samt Odenhallen.

Odenplan

Odenplan

Frejahallens friidrott

Frejahallens friidrott