Kulturklubben

Kulturklubben är för dig som är 9-15 år, är nyfiken på kultur och vill prova på att skapa själv. I kulturklubben får du möjlighet att skapa fritt på egen hand eller i grupp, experimentera och hitta ditt sätt att uttrycka dig på genom musik, måleri, film, foto, design - eller något som bara du vet!

Vad är Kulturklubben?

Kulturklubben träffas en gång i veckan. Här kan du prova på en massa spännande och kreativa tekniker för att skapa på egen hand eller tillsammans med andra. I kulturklubben kan du till exempel prova på att måla, rita, göra stop-motionfilm, leranimationer, skapa i tyg, göra musik och poddar, pappersklipp, collage och mycket mer. Två kulturpedagoger finns på plats och hjälper dig på vägen. Vi bjuder på mellanmål när du kommer.

För vem?

För dig mellan 9-15 år. Det finns även en grupp för dig som går i anpassad grundskola. Nyfikna och kreativa föräldrar får gärna hänga med!

Vad kostar det? Hur anmäler jag mig?

Det kostar inget att vara med i Kulturklubben - men du måste anmäla dig. Din anmälan gäller för hela terminen. Du anmäler dig genom att fylla i formuläret längst ned på den här sidan.

Kulturklubben 2023 är för tillfället inställd

Detta gäller kulturklubbarna i Falköping och i Floby. Vi vet just nu inte när den kommer att starta igen, håll gärna utkik på den här sidan för mer information.