Ungdomsgalan 2023

För fjärde året i rad så uppmärksammar Falköpings kommun unga genom Ungdomsgalan lördagen den 4 mars 2023! Håll utkik här på sidan för mer information.

Nu är nomineringstiden för ungdomsgalan 2023 slut. De nominerade som gått vidare kommer att kontaktas och publiceras på hemsidan 4 februari. Mer info kring galan och biljettförsäljning kommer inom kort!

Om kategorierna

Årets arrangör – Någon eller några som skapat ett arrangemang för andra personer i Falköpings kommun

Årets coach – Någon som guidat andra människor till att bli eller göra bättre. En person som fått andra att känna sig sedda och fått andra människor att växa.

Årets eldsjäl – Någon som har ett brinnande engagemang för en organisation, förening, politik, intresse eller en specifik fråga.

Årets förebild – En person som visat hur en bra förebild ska vara, genom att göra bra saker som kan inspirera andra att vilja gör det samma.

Årets kreatör – Någon som under året har skapat något på sitt eget sätt. Det kan t.ex. vara konst, musik eller dans.

Årets idrottskämpe – Någon som under året har kämpat för att utvecklas inom sin idrott. Fokus är på personlig utveckling framför prestation.

Årets mediaprofil – Någon som setts eller hört på radio, TV eller sociala medier med ett positivt budskap under det senaste året.

Årets miljökämpe – Någon som genom aktiva val tar hand om naturen eller ger tips på hur du kan tänka klimatsmart.

Öppen nominering – Här kan du skicka in en nominering om du är osäker på vart den passar in. Vi hjälper dig så den hamnar rätt.