Sommarfesten 2022

Torsdagen den 9 juni från kl. 17 arrangeras Sommarfesten på Folkets Park. Sommarfesten kommer erbjuda olika aktiviteter, mat, tävlingar, DJ Bareez och Medina!

Sommarfesten kommer bli en härlig start på sommarlovet och riktar sig till ungdomar födda 2004-2008. Det kommer bjudas på hamburgare och finnas möjlighet att köpa snacks på plats.

Olika aktiviteter och tävlingar - bland annat hinderbana, mekanisk tjur, fotbollsplan och karaoke! Dj Bareez spelar under kvällen och Falköping får besök av Medina!

Biljetterna för evenemanget säljs på skolor och fritidsgårdar i kommunen. Kolla under din fritidsgård här på hemsidan så hittar du kontaktuppgifter där.

Sommarfesten arrangeras av Falköpings kommun i samarbete med Svenska kyrkan.

Bra att veta för dig som kommer

Visitation
Alla besökare visiteras i dörren. Tänk på att inte ta med dig stora väskor till festen. Olämpliga föremål som kan användas som vapen beslagtas. Öppnade läskflaskor och liknande får ej tas med in.

Droger
Du kommer också att få blåsa i en alkoholmätare när du går in. Sommarfesten är helt alkohol, rök- och drogfri. Vid antydan av alkohol eller annan drogpåverkan har vi all rätt att neka inträde alternativt avvisa dig från Sommarfesten.

Under sommarfesten är det nolltolerans mot dålig attityd och sexuella ofredanden.

Film och foto
Under kvällen kommer det finnas fotografer och videofilmare. All media som tas från dessa kan komma att publiceras på vår hemsida och sociala medier. Om du är med på någon bild som du inte vill vara med på kontakta oss så tar vi bort den bilden.

Trygghet och säkerhet

Sommarfesten ska vara ett tryggt och säkert arrangemang. Vi har professionella ordningsvakter och kraftsamlar trygga vuxna där kommun, polis och lokala föreningar samarbetar för att skapa bästa möjliga förutsättning för unga att fira in sommaren. Vi har nolltolerans mot alkohol, tobak, droger, dålig attityd och sexuella ofredanden.