Lussenatta 2022

Den 3:e december öppnas Odenhallen upp för en heldag med volleybollturnering och tävlingar. Dagen avslutas med disco i Rotundan. Lussenatta är öppet för alla ungdomar i kommunen som går på högstadiet.

Program Lussenatta 3/12

Odenhallen kl. 10.00–20.00: Olika aktiviteter, tävlingar- bland annat Volleybollturnering, mekanisk tjur, skytte och bungeerun.
Rotundan (Medborgarhuset) kl. 21.00–01.00: Disco

Regler och anmälan för lag i turneringen

För att delta i volleybollturneringen så skapas ett lag i varje klass, viktigt att tänka på är att det hela tiden ska finnas minst en tjej och en kille inne på planen. En lagkapten utses som blir ansvarig för att lämna in: 100kr per spelare, lista på de som ska vara med samt ett lagnamn till fritidsledare senast 25/11.

Fritidsledare finns på fritidsgårdarna i Vartofta, Stenstorp, Kinnarp, Gudhem, Floby och Falköping. Fritidsledarna kommer också att besöka varje högstadieskola vid utsatta datum. Håll utkik på fritidsgårdarnas instagram.

För dig som deltar som publik och/eller bara på discot

Vill man inte vara med och spela volleyboll betalas 100 kr i entréavgift när man kommer till Odenhallen eller vid Rotundan från kl. 21 den 3/12, detta går att göra på kontant och via Swish. Entréavgiften på 100 kr ger tillträde till båda evenemangen, i Odenhallen och Rotundan.

Viktig information

Lussenatta är ett drog/rök/alkoholfritt arrangemang. För att säkerställa allas trygghet under evenemanget kommer vi kolla igenom väskor och besökarna kommer att få blåsa i alkomätare, varje gång de går in i lokalerna.

Under dagen finns en cafeteria öppen med lättare tilltugg, men mer mättande mat ansvarar deltagarna själva för att fixa.

Arrangemanget är ett samarbete mellan Öppen ungdomsverksamhet, Fältsekreterare, Svenska Kyrkan, Equmeniakyrkan, Pingstkyrkan, näringslivet och föreningar.