Trädgårdsgatan 23, serviceboende

Serviceboende,, tegelbyggnad i tre våningar

Trädgårdsgatan ligger centralt i Falköping. I husen finns 67 st servicelägenheter med adress Trädgårdsgatan 19, 21 och 23. I lägenheterna får de boende hjälp genom hemtjänstinsatser som utformas utifrån de personliga behoven.

Personalen i hemtjänsten är indelad i två grupper. Den ena gruppen arbetar i servicelägenheterna och den andra gruppen ute i staden. Personalen har sin lokal på Trädgårdsgatan 23 D.

I alla lägenheter finns trygghetslarm. När du larmar kopplas larmet till en larmcentral i Malmö som vidare befordrar det till Trygghetslarmets personal i Falköping.

Kost och måltider

Frukost och kvällsmat lagas av hemtjänstpersonal efter biståndsbeslut. Lunch levereras varm i matlådor som tillagas i köket på Trädgårdsgatan 23. Det finns även en matsal man kan gå och äta i. Lunchen serveras mellan klockan 12.00-13.30.

Fritidsverksamhet

På dagcentralen ordnar kommunens fritidsverksamhet tematräffar, gymnastik, utflykter, resor med mera. På första våning finns ett café där man sommartid har möjlighet att sitta utomhus i fin miljö. Caféet har öppet alla dagar utom söndag. Det finns ett biljardrum och en vävstuga. I samma lokaler finns InformationsCentrum

Kontaktperson

Vid insatser från hemtjänsten får man en kontaktperson i personalgruppen som har ett övergripande ansvar.

Besöksadress

Trädgårdsgatan 23
52146 Falköping

 

Visa serviceboendets placering på kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster