Falans hemtjänster AB

Susanne har i sin ungdom arbetat inom hemtjänst och det har alltid legat henne varmt om hjärtat. Susanne är idag utbildad till beteendevetare och driver Val av omsorg Falköping AB och Falans hemtjänster AB.

Verksamheten startade 2009 med personlig assistans. 2017 utvecklade hon företaget med hemtjänst, vilket kändes naturligt då inriktningen ligger hela ledningsgruppen varmt om hjärtat. Sommaren 2018 ställer sig Susanne även som ägare till Falans hemtjänster AB och slår ihop verksamheterna till en, Falans Hemtjänster.

Samverkan och planering

Vi tror att den viktigaste förutsättningen för en bra hemtjänst är att du känner dem som kommer och hjälper dig. Du ska inte behöva upprepade gånger förklara dina behov av hjälp för personalen, då vi gör allt vi kan för att skapa små trygga arbetsgrupper. Med bästa möjliga stöttning och ett mycket gott bemötande, så arbetar vi på Falans hemtjänster ständigt för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att just du ska trivas och må gott hos oss.

Vi har en bred kunskapsbas och arbetar effektivt med en hög tillgänglighet för allas trygghet & trivsel. Val av omsorg är ett modernt hemtjänst & assistansbolag, och nu genom Falans hemtjänster fortsatt starkt präglat av trevlig och ambitiös personal som har ansvar och ambitioner i samklang med äldre och erfarna medarbetare.

Kompetens

Vi söker omsorgsutbildad personal i första hand, men lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vidareutbildar vår personal utefter det behov vi möter hos dig som kund så att du alltid kan känna dig trygg.

Kvalitet

Vi arbetar med kvalitet och kontinuitet i små grupper där du som kund är viktigast och du har möjlighet att påverka vem som kommer hem till dig. Vi gör kontinuerligt uppföljningar på din hemtjänst där du själv uppger dina åsikter. Dina åsikter är viktiga för oss! Vi vill veta vad du tycker om oss. Vi jobbar i ett öppet och tillåtande klimat där du som kund alltid är välkommen att ringa.