Bastuaktiviteter

Kvinna viftar med handduk i bastu

Upplev en bastusittning med något utöver det vanliga! Vi erbjuder två bokningsbara sittningar – Bastu harmoni och Aromabastu.

Aromabastu är en bastuaktivitet där personalen häller eteriska oljor över heta stenar. Värmen viftas omkring med hjälp av en handduk och sprider välbehagliga dofter. Aktiviteten är gratis. 

Aromabastu som ger dig en helt annan känsla än vad en vanlig bastu ger. En upplevelse utöver det vanliga med värme, dofter och lugn.

En sittning pågår cirka tio minuter och du kan självklart gå ut under sittningen. Däremot ser vi helst inte att man går in i bastun under pågående sittning. Allt för att det ska bli så rofyllt och skönt som möjligt för dig som bastubadare.

Tider

Onsdagar kl. 18.00 och 19.00.
Fredagar kl. 14.00 och 19.00

Boka

Du bokar via receptionen, 0515-88 65 50 tidigast 2 timmar innan aroman.

Har man anmält sig så får man ett numrerat kort som man hämtar i receptionen. Kortet ska lämnas till den personal som håller i aroman.

På bastu harmoni får du skrubba kroppen med salt och därefter gnida in dig med is. Detta gör att dina blodkärl drar ihop sig och ger en uppiggande effekt. Sedan smörjer du in kroppen med lenande honung.

Bastun är doftsatt med erteriska oljor. Mellan tvagningar och bad i olika pooler serveras det fruktfat och svalkande drycker. Aktiviteten pågår cirka 2,5 timme.

Boka

Aktiviteten är cirka två gånger per termin. Du kan boka in dig till de tillfällen vi har under året, håll koll på vår hemsida under nyheter eller på vår facebooksida.

Du bokar via receptionen, 0515-88 65 50

Du kan också boka bastu harmoni med dina vänner eller kollegor. Max 12 personer.