Artikelns bäst före-datum har passerat och är kanske inte längre aktuell.

Publicerad: 2018-02-06

Informationskväll om franchise onsdag 21/3

Franchisetorget arrangerar denna informationskväll för dig som vill få generell information om franchise och vad det innebär att starta eget som franchisetagare.

Franchising innebär kortfattat att någon (franchisegivaren) har en framgångsrik affärsidé och ett affärskoncept som andra (du) erbjuds att ta del av. Franchising uppstår när franchisegivaren hyr ut eller upplåter rätten till sitt varumärke och sina driftsmetoder till en eller flera fristående franchisetagare. Franchise är helt enkelt ett färdigt affärskoncept med en redan testad fungerande affärsidé.

Infomationskväll

Den 21 mars arrangeras en information- och inspirationskväll som under 2 timmar ska ge dig en god inblick i vad det innebär att starta eget som franchisetagare. Under kvällen kommer de bl.a. att prata om vilken support, stöd och utbildning man får som franchisetagare samt vilka avgifter man betalar. Vi presenterar exempel på franchisegivare som söker franchisetagare, ni får lyssna på en franchisetagare, inspireras, fika, nätverka och få tips och råd om du är intresserad av att starta eget som franchisetagare + mycket mer! Kostnadsfritt inkl fika.

Tid / Plats

Onsdag 21 mars 2018 kl 18.00-20.00 Hotell Falköping, Medborgarplatsen 1, Falköping

Anmälan

Sista anmälningsdag: Senast kl 18.00 dagen innan informationskvällen.
http://www.franchisetorget.se/Falkoping.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Pris

Kostnadsfritt!

Kontaktperson

Ramona Byrö, projektledare, 0733-755 990, ramona@franchisetorget.se

Arrangör

Franchisetorget AB
Samarbetspartners: Falköpings kommun, Aktiv Handel Falköping, PWC, verksamt.se, Almi, Swedbank och Nyföretagarcentrum.