Mötesplatser för Falköpings näringsliv

Falköpings kommun och Företagarna Falköping bjuder in till luncher med föreläsare, företagsbesök och frukostmöten. Här kan företagare knyta nya kontakter och få inspiration. Dessutom arrangeras näringslivsbanketten, ett populärt evenemang i november varje år.

Vårens mötesplatser 2020

Brexit - Vad händer nu?

19 februari Kurorten Mösseberg kl 11.30-13.00

Claes Hemberg, välkänd ekonomisk kommentator, rådgivare och författare, reder ut de begreppen kring Brexit och vad som händer framöver. Medverkar gör även Bjarne Pettersson från Västsvenska Handelskammaren.

Anmälan
magnus.sunden@falkoping.se

Se och synas med VR? - INSTÄLLT!

24 mars Teaterbaren kl 7.30-9.00

En frukost om att se eller synas. Vi får besök av Stefan Ekman och Jens Winroth som visar oss möjligheterna med VR-tekniken som nu är mer mobil och lättanvänd än någonsin, med nya digitala lösningar och konkreta case för affärsnytta.

Anmälan
magnus.sunden@falkoping.se

"Skuld skapar ingen drivkraft"

21 april Kurorten Mösseberg kl 11.30-13.00

Överallt pratas det hållbarhet. Det handlar om naturen, företagandet, konsumerandet, ätandet och levandet. Det krävs kunskap för att skapa förändring och drivkraft. Fredrik Nilzén, Swedbanks hållbarhetschef pratar om "Ett hållbart näringsliv - hot eller möjlighet?"

Medverkar gör även Ida Kyrkander, chef för hållbar utveckling på Falköpings kommun.

Anmälan
magnus.sunden@falkoping.se

Näringslivsklimatet

2 juni Teaterbaren kl 11.30-13.00

Presentation av Svenskt näringslivs årliga undersöknig kring näringslivsklimatet i Sveriges kommuner. Hur går det för oss i falköping 2020? Fortsätter den stabila klättringen uppåt?

Anmälan
magnus.sunden@falkoping.se

Arrangör
Företagarna Falköping och Falköpings kommun.

Luncherna kostar 100 kr inkl. föreläsning och lunchbuffé. Begränsat antal platser, föranmälan gäller.

Programmet som affisch