Om Mössebergs Camping

Mössebergs camping har 100 campingtomter för husvagn, husbil och tält. 4 campingstugor med 8 bäddar och 14 campingstugor med 4-bäddar. Campingen är öppen året om!

Följ oss på Instagram! Länk till annan webbplats.

Hållbarhet

På Mössebergs camping arbetar vi för hållbar utveckling.
2020 sattes 51 st 300W solpaneler upp på servicehuset för att användas till varmvatten och elstolpar. Cellerna är som mest effektiva på sommaren då också campingen har som mest gäster.

Vi återvinner papp, glas, kol och pant.

Lokalt i första hand

I den mån det är möjligt anställer vi personer som är boende i närområdet.

Vi köper det vi behöver lokalt, anlitar lokala hantverkare och väljer lokala leverantörer till servicebutiken.

Vi tipsar även våra gäster om aktiviteter och att äta på restauranger och handla i butiker i vårt område.

Covid-19

Våra gästers trygghet är det allra viktigaste för oss och vi tar den här situationen på mycket stort allvar. Vi följer direktiven från regeringen och Folkhälsomyndigheten och håller oss uppdaterade om det rådande läget.

Vi har satt upp skyltar och golvmarkeringar som betonar vikten av att hålla avstånd till andra människor i servicehusen. Utanför servicehusen finns två diskplatser med rinnande varmt och kallt vatten. I receptionen finns även desinfektionsmedel för både gäster och vår egen personal.

I alla våra gemensamma utrymmen har vi förstärkt och utökat rutinerna för städning. Vår städpersonal arbetar ständigt med att säkra saniteten, tvål och desinfektionsmedel finns därför alltid tillgängligt i vårt servicehus.

Tillsvidare gäller våra ordinarie avbokningsregler, dock vill vi göra er uppmärksamma på att bokning genom camping.se har andra avbokningsregler.