15 september 2020
Mössebergs camping

Bo hos oss på höstlovet!

Passa på att bo hos oss på campingen under höstlovet. Cykla på vackra Mösseberg, besök djurparken, spela dicgolf eller upptäck Dalénium Science Center med mera.

Bad, natur och museum

I Odenbadets mysiga familjebad finns något för alla i familjen! Virvelbassäng med vattenpist, bubbelbänkar och rutschkana. Det finns även en plaskbassäng för de minsta.

På Falbygdens museum berättas en unik historia med början i förhistorisk tid. Kom in och upplev den spännande utställningen "Forntid på Falbygden" med isen som droppar, Nordens äldsta tamhund, den unga Hallonflickan som offrades i en mosse och berättelsen om guldhalskragen från Ålleberg.

Den 27 och 28 oktober är det "Natt på naturum". På natten vaknar djuren. Kom och upptäck ljusen i mörkret under en spännande vandring, både inne och ute. Ta med ficklampa och något gott kvällsfika. För höstlovslediga barn. Samling: Doppingen kl. 18.00

Dalénium Science Center har extraöppet under höstlovet. Här finns experiment och upplevelser för såväl stora som små. En spännande blandning av interaktiva stationer, experiment och vetenskapliga shower.

Fler besöksmål

Andra tips på aktiviteter i området under hösten är Falbygdens Osteria, butiken med 150 olika sorters ostar. Kombinera besöket med att åka ut på landsbygden och shoppa i små mysiga gårdsbutiker med inredning och lokala produkter.

Fler förslag på aktiviteter hittar du på: www.falkoping.se/turismlänk till annan webbplats