Publicerad: 2019-09-20

Vi söker en SFI lärare

Är du legitimerad lärare med behörighet att undervisa inom utbildning i svenska för invandrare? Nu söker vi sfi-lärare till vårt arbetslag.

Du kommer att ansvara för att planera, genomföra och följa upp undervisningen inom kommunal vuxenutbildning i svenska för invandrare. Undervisning på kvällstid ingår i tjänsten, dessutom kan undervisning inom sfi flex ingå, vilket kräver mycket goda kunskaper och intresse av att använda digitala verktyg i undervisningen. Sfi har flera kursstarter per år därför måste du kunna organisera undervisningen utifrån att det kommer in nya elever i gruppen under arbetsåret. Erfarenhet av att undervisa vuxna är meriterande.

På Lärcenter möts studerande, näringsliv och offentlig verksamhet för att hitta och tillägna sig efterfrågad kompetens. I egen regi anordnar vi grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare samt eftergymnasial utbildning på olika nivåer. Samarbete sker med andra kommuner och utbildningsanordnare, för att kunna erbjuda kompletterande utbildningar. Vi arbetar utifrån devisen Möt dina möjligheter hos oss på Lärcenter.

Intresserad? Här kan du läsa mer om tjänsten länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster