• Information om coronaviruset covid-19 Falköpings kommun följer händelseutvecklingen gällande coronaviruset covid-19 och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och förstärker insatserna vid behov.

Konst

Hitta till konsten och hitta uppdragen inom konst.

Kartan Follow your art hjälper dig hitta street art och utomhuskonst i Falköpings stad

Hitta till konstverken, få tips på promenadslingor - och få tips på hur du kan titta på och prata om konst. Ladda ner ditt eget ex av kartan Follow your art.PDF

Konst i Falköpings kommun

Konst Skaraborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ger information, bilder och kartor till utomhuskonsten i Falköpings kommun och kommunerna i Skaraborg. Passa även på att läsa mer om konstens roll i samhället samt om pågående konstprojekt i Skaraborg.Tips! Sidan fungerar bäst med webbläsarna Crome eller Firefox.

Konstaktiviteter

Gallerier och konstutställare finns på flera orter runt om i kommunen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Varje år arrangeras Konstnatten och Påskrundanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, två stora arrangemang som bjuder in till utställningar och konsthändelser i hela bygden.

Falköpings kommuns arbete med konstnärlig gestaltning

Falköpings kommun använder Konstpoollänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för aktuella utlysningar av uppdrag inom konst.
Läs mer om hur Falköpings kommun arbetar med konst och konstnärlig gestaltning i offentlig miljö.PDF