Artikelns bäst före-datum har passerat och är kanske inte längre aktuell.

Publicerad: 2018-10-02

Nominera din kandidat till priset för hållbar utveckling/företag!

Ida Kyrkander, Annika Gustafsson, Victoria Svensson och Niclas Fällström

Priset för Hållbar utveckling/Företagare 2017 gick till Rekoring Falköping och delades ut på näringslivsbanketten. Fr.v. Ida Kyrkander, chef för hållbar utveckling, Annika Gustafsson och Victoria Svensson, Rekoring Falköping samt landsbygdsutvecklaren Niclas Fällström.

Nu är det hög tid att nominera kandidater till Falköpings kommuns pris för hållbar utveckling på 10.000 kronor. Vilket företag ska få priset på näringslivsbanketten i slutet av november? Välkommen med förslag på lämpliga kandidater till företagspriset senast den 23 oktober!

Priset Hållbar utveckling/Företag är en hedersutmärkelse och en ekonomisk uppmuntran för engagemang och goda initiativ för hållbar utveckling i Falköpings kommun.
– För att skapa ett hållbart samhälle krävs delaktighet och aktivt arbete från olika aktörer i samhället, förklarar Ida Kyrkander, chef för hållbar utveckling. I Falköping vill vi skapa visionen om Det goda livet som bygger på allas lika värde och på samhällsaktiva medborgare.

Juryns kriterier

Juryn består av ledamöterna i kommunstyrelsens arbetsutskott. Priset ska uppmuntra lokala företag i sitt arbete för hållbarhet. De nominerade bedöms utifrån social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet samt långsiktighet. Företaget ska även vara en förebild för andra. Priset delas ut på näringslivsbanketten tisdagen den 20 november.