Publicerades: 22 december 2021
Servicemeddelande

Coronavirus: Information kultur och fritid

Informationen uppdaterades: 22 december 2021

Falköpings kommun följer rekommendationerna från svenska myndigheter. Här kan du läsa om hur de påverkar verksamheter inom kultur och fritid.

Ordinarie öppettider och verksamhet

Samtliga verksamheter inom kultur- och fritidsförvaltningen följer sina ordinarie öppettider.

Alla aktörer som verkar i kommunala anläggningar ska förhålla sig till Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer Länk till annan webbplats..

Åtgärder från 23 december 2021

Från 23 december gäller ytterliga smittskyddsåtgärder för att minska spridningen av covid-19. De nya smittskyddsåtgärderna handlar om att minska antalet kontakter i samhället. Kultur- och fritidsförvaltningens verksamheter följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Öppen ungdomsverksamhet

Den öppna ungdomsverksamheten som bedrivs på Vartofta, Kinnarps, Gudhems, Stenstorps, Floby fritidsgård samt Ungdomens hus och Tagga lov har verksamhet för unga födda 2002 och senare. Verksamheten följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Aktiviteterna anpassas för att minimera riskerna för spridning av coronaviruset och för att alla ska känna sig trygga och säkra.
www.ungifalkoping.se Länk till annan webbplats.
www.taggalov.se Länk till annan webbplats.

Falköpings bibliotek

Fortsätt att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid symtom på sjukdom. Tack för visad hänsyn.
www.falkopingsbibliotek.se Länk till annan webbplats.

Falbygdens museum

Falbygdens museum följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer kring Covid 19. För att undvika trängsel håller vi koll på antalet besökare som samtidigt vistas i lokalerna. Ansvaret är delat mellan oss och dig som besökare. Tillsammans visar vi omsorg om varandra genom att hålla avstånd och tålmodigt vänta in vår tur om det skulle behövas.
www.falbygdensmuseum.se Länk till annan webbplats.

Odenbadet

På grund av nya restriktioner släpper Odenbadet in endast 80 personer åt gången. Detta gäller från 23 december. Det finns inget bokningsystem så det är drop-in som gäller. Vid frågor om antal besökare ring 0515-88 65 50.
www.odenbadet.se Länk till annan webbplats.