25 april 2022
Uppleva & göra

Nationaldagen i Falköping

Nu laddar vi för att fira nationaldagen tillsammans igen! Vill din förening/organisation medverka i folkfesten i Plantis 6 juni?

Nationaldagen firas med en stor folkfest i Plantis 6 juni som drar tusentals besökare. Under dagen kan föreningar och organisationer visa upp sin verksamhet . Programmet bjuder även på musik och teater från två scener, matvagnar, kommunby och en särskild yta för barnen.

Vill din förening medverka?

Anmälan

15 maj är sista dagen för att lämna intresse för att vara med i arrangemanget. Anmälan sker genom att fylla i formuläret nederst på sidan.

Information om placering

17 maj får anmälda föreningar information om vilken placering de får för sin aktivitet i Plantis. Informationen skickas ut via mail. Den 17 maj kl. 17.30 ges även en rundvandring i Plantis inför arrangemanget för de som vill, vi samlas utanför Plantisrestaurangen, ingen föranmälan behövs till rundvandringen.

Hålltider för föreningar 6 juni

10.00 Alla medverkandes platser ska vara färdigställda.
10.30 Arrangemanget börjar med en barnföreställning på scenen.
15.00 Föreningar kan börja plocka ner och forsla bort sitt material.

Tänk på

Tänk hållbarhet för vårt klimat! Undvik plast och engångsartiklar. Hitta gärna på en aktivitet istället för att dela ut informationsblad och gåvor.

Ta med eget bord och eventuellt tält för sol/regnskydd samt den utrustning som behövs för att genomföra aktiviteten. Anmäl om ni behöver el, så drar vi fram ström till er plats.

Vid riktigt skitväder flyttar vi inomhus, till Medborgarhuset.