14 juni 2021
Uppleva & göra

Dags att ansöka om schemalagd tid inomhus 2021-2022

Nu är det dags att söka tider för inomhus 2021-2022 i våra anläggningar. Blankett och information får ni i bifogade filer.

Arrangerar er förening matcher, tävlingar eller läger i våra hallar är även detta viktigt att dessa ansöks/bokas in i god tid så de kan planeras tidigt innan schemaläggningarna.

När vi fått era önskemål bokar vi in dem under sommaren, och kommer löpande skicka ut bekräftelser. På grund av det kommunens nya bokningssystem som vi börjar använda i maj kommer bekräftelsen se annorlunda ut. Kontrollera noga att den stämmer med överenskomna tider ni ansökt, och ev tillfällen ni inte har tillgång till tiden.

När vinteridrotternas träningar/matcher samt arrangemang ligger bokat, är det bra att känna till att i sporthallarna är det fullt vardagar fram till klockan 21.00.

Eftersom vi befinner oss i en pandemi kan det finnas restriktioner när ni startar upp. Informera er vad som gäller här på kommunens hemsida.

Detta utskick går till samtliga kunder som bokat tider både som enstaka och schemalagd tid under den gångna säsongen, är du inte intresserad kan ni bortse från detta utskick.

Sista ansökningsdag 25 april

Ansök om schemalagd träningstid online

Sista anmälningsdag är 25 april.

Genom att trycka på skicka bekräftar du att du har läst och tagit del av Falköpings kommuns uthyrningregler för idrottsanläggningar och samlingslokaler.

Träning/sammankomst (Säsongsbokning: 20210816 - 20220410, ej schemalagda dagar: 24/12, 25/12, 31/12, 1/1)

Ombyte: * (obligatorisk)
Ombyte:

Träningsdagar: * (obligatorisk)
Träningsdagar:

Match/sammandrag

Skriv ut och fyll i ansökan på blankett

Blanketten ska skickas till Fritidskontoret senast måndag 25 april. Det går att fylla i den elektroniskt, men det är viktigt att komma ihåg att ”spara ner som” på din egen dator innan ni skickar den tillbaka till oss.

Tänk på detta när du fyller i

• Blanketten fylls i med det som berör verksamheten, dvs har ni inget matchtillfälle så lämnas den raden bara tom.
  • Under ”Förening/namn” skriver ni uppgifter som efterfrågas. Kontaktperson är den person som föreningen/laget anses ansvarar för bokningen. Kan vara en föreningsledare eller privatperson. Glöm inte att uppge vilken kund (exempelvis förening/företag) som fakturan ska ställas till.
  • ”Träning/sammankomst är önskemål om dag/tid och vilket objekt som avses främst. Med svartmarkerad text ser ni den period inom vilka datum schemabokningen kan läggas som längst. Vill ni ha annan period fyller ni i detta, samt eventuella önskemål.
  • ”Matcher/sammandrag” fylls endast i av de föreningar som har detta.
  • Två av omklädningsrummen i Sporthallarna Falköping kommer fungera som ”allmänna” och stå öppna. Ett pojkar och ett flickor. Dessa för de träningsgrupper som är få eller inte har det behovet. Detta gäller ju förstås inte vid matcher. Fyll då i ”Nej, endast tillgång öppet omklädningsrum”. Det andra alternativet är att eget omkl.rum önskas. Oavsett ska någon av dessa rutor vara ikryssade för godkänd ansökan.
  • Ni ska ta del av Falköpings Kommuns uthyrningsregler för idrottsanläggningar och samlingslokaler. Denna ruta måste kryssas i för att ansökan ska räknas som godkänd.

Ansökan om inomhustider 2021-2022 Pdf, 340 kB.