18 december 2020
Uppleva & göra

Nya restriktioner gällande Covid-19 för avdelning Bad och Fritid

Från 19 december stängs alla kommunala inomhusanläggningar efter de nya restriktionerna från regeringen som meddelades den 18 december.

Detta gäller i kommunala idrottsanläggningar

• Alla bokningsbara inomhusanläggningar är stängda tillsvidare. (Gäller inte elitverksamhet med pågående tävlingsverksamhet.) Avbokningar gäller från 19 december till 24 januari.
  • Kommunala idrottsanläggningar utomhus som är öppna för säsong är tillgängliga för föreningar inom Falköpings kommun och för spontabesök vid ej bokade tider.
  • Samtliga omklädningsrum i kommunala anläggningar är stängda.

Detta gäller för de tider som Fritid Falköping hyr ut – vardagar från klockan 16.00 samt under helger och röda dagar. Barn- och utbildningsförvaltningen och övriga kommunala verksamheter berörs inte av ovanstående beslut.

Följ noga Folkhälsomyndighetens restriktioner för vad som gäller vid träning. Om föreningen behöver stöd eller hjälp för att kunna anpassa träningen eller har andra frågor, vänligen kontakta kommunens lokalbokning på 0515-88 50 60länk till annan webbplats eller bokning@falkoping.se