11 december 2020
Uppleva & göra

Detta gäller i kommunala idrottsanläggningar från 14 december

• Föreningar inom Falköpings kommun som bedriver ungdomsidrott och tävlingsidrott med ordinarie högsäsong oktober-april har möjlighet att boka tider i kommunala idrottsanläggningar inomhus.
  • Föreningar inom Falköpings kommun som bedriver ungdomsverksamhet (födda 2005 och senare) oavsett högsäsong har möjlighet att boka tider i kommunala idrottsanläggningar inomhus.
  • Föreningar med övrig högsäsong än ovan, privatpersoner och företag har möjlighet att boka tider på kommunala idrottsanläggningar utomhus.
  • Samtliga omklädningsrum i kommunala anläggningar är stängda.

Detta gäller för de tider som Bad och Fritid Falköping hyr ut – vardagar från klockan 16.00 samt under helger och röda dagar. Barn- och utbildningsförvaltningen och övriga kommunala verksamheter berörs inte av ovanstående beslut.

Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner för vad som gäller vid träning.