20 oktober 2021
Omsorg & hjälp

Är du 60+ och känner att du vill komma ut och röra på dig lite och knyta kontakter?

Då är du välkommen att delta i Senior Sport School. Här får du prova på olika fysiska aktiviteter hos våra lokala idrottsföreningar, delta i tematräffar med fokus på hälsa, laga hälsosam mat och ta del av intressanta föreläsningar.

Senior Sport School pågår i 12 veckor och vi träffas två gånger i veckan. Träffarna är klockan 10–12 på måndagar och torsdagar. Senior Sport School startar den 22 november 2021 och avslutas den 3 mars 2022. Julledigt den 17 december 2021 – 9 januari 2022.

Det kostar 300 kr att delta i Senior sport school. Anmälan är öppen för dig som är 60+ och bosatt i Falköpings kommun.

Välkommen på en informationsträff den 10 november klockan 13 i Hörsalen på Lärcenter, Nils Ericsonsgatan 5. Du anmäler dig till Senior Sport School i samband med informationsträffen. Om fler anmäler sig än vad det finns platser lottas platserna ut.

Senior Sport School anordnas i samarbete med RF-SISU och Västra Götalandsregionen.