17 september 2021
Omsorg & hjälp

Psykiatriveckan - vi ställer inte in i år, vi ställer om!

I år genomförs Psykiatriveckan digitalt. Du är varmt välkommen till intressanta och kostnadsfria föreläsningar den 25-28 oktober. Anmälan öppnar måndag 11 oktober klockan 08.00.

Program

Observera att antalet platser till varje föreläsning är begränsat, så anmäl dig i god tid! Det går inte att anmäla mer än en person åt gången.

Anmäl dig

Anmäl dig till nedanstående föreläsningar

Måndag 25 oktober

Ge aldrig upp kampen - Lukas Svärd

Bli berörd av Lukas dramatiska föreläsning om kampen att aldrig ge upp för att bli den han alltid har varit. En resa som innebär så mycket mer än att bara genomgå en könskorrigering.

Tisdag 26 oktober

Livet kan plötsligt förändras - Paula Lindberg

Paulas föreläsning är en berättelse om att våga leda sig själv, att tro på sin egen röst och därigenom inspirera andra. Genom stor inlevelse och pedagogiskt uttryck vill hon förmedla sin berättelse på ett sätt som berör och samtidigt motiverar till förändring.

Onsdag 27 oktober

Jag är inte facit - Magnus Hedman

Magnus Hedman visar oss att ensam inte är starkast. Ta del av hans livshistoria om hur man kan göra för att ta sig ur en situation som känns hopplös.

Torsdag 28 oktober

Att som barn bli sviken och förnekad och vilja att aldrig ge upp - Frida Boisen

Medieprofilen Frida Boisen har aldrig sagt ett ord om den tragiska familjehemlighet som genomsyrat så många år av hennes liv med skuldkänslor. Nu finns hennes berättelse i boken, ’Berätta aldrig det här’ och i uppföljaren ’Du är inte min dotter’.

Psykiatriveckan är ett samarrangemang mellan Falköpings kommun och Västra Götalandsregionen.