23 juni 2022
Kommun & politik

Kommunen erbjuder krisstöd med anledning av händelsen på Fredriksberg

Med anledning av den tragiska händelsen på Fredriksberg under kvällen den 22 juni där en kvinna avled så erbjuder Falköpings kommun stöd för ögonvittnen eller andra som känner oro eller sorg på grund av det som hänt.

I Fredriksbergskyrkan finns personal från kommunen och kyrkan tillgängliga för alla som har behov av att prata med någon. Dit kan man komma för att träffa någon som lyssnar, känna gemenskap eller tända ett ljus.

Personalen på plats är utbildade och vana att möta människor i svåra stunder. Personalen kommer finnas på plats så länge det finns behov.

För dig som behöver stöd

Du hittar kriscentret i Fredriksbergskyrkan, Hjelmarsrörsgatan 20 i Falköping. Det är öppet för alla. Kan du inte ta dig dit eller hellre vill prata med någon på telefon kan du ringa till tjänstgörande präst på 0515-77 63 90.

Uppdatering 19:30 23/6

Krisstödet är avslutat i Fredriksbergskyrkan då det inte längre bedöms behövas. Om du känner att du behöver prata med någon under midsommarhelgen håller Sankt Olofs kyrka öppet och du kan även ringa och få prata med en präst på 0515-77 63 90.