25 maj 2022
Kommun & politik

Årets folkhälsoprisvinnare

Violeta Kazic är en stor inspiratör för barn och unga i Falköping genom sitt engagemang i dansföreningen Art Dance. För sitt arbete med att ge barn och unga ett sammanhang och något meningsfullt att göra på sin fritid, tilldelas hon folkhälsopriset.

Karola Svensson delar ut Folkhälsopriset 2021 till Violeta Kazic

Violeta fick uppehållstillstånd år 2006 och startade föreningen Art Dance tillsammans med engagerade föräldrar år 2007 och har varit engagerad i föreningen sedan dess. Nu gratulerar vi henne till 2021 års folkhälsopris!

Genom dansen bidrar Violeta till att skapa gemenskap och inkluderande mötesplatser där alla får vara med. Tack vare det jobb hon lagt ner i föreningen har rörelseglädje och fysisk aktivitet blivit en naturlig del av vardagen för många barn- och unga i Falköping.

Stipendiet delades ut av kommunalråd Karola Svensson i Art Dance lokaler.