8 juli 2022
Jobb & företagande

Näringslivschef Magnus Sundén blir kommundirektör i Tidaholm

Under gårdagen beslutade kommunstyrelsen i Tidaholm att erbjuda Magnus Sundén posten som kommundirektör och han har tackat ja. Magnus har arbetat som näringslivschef i Falköping sedan 2010 och har tillsammans med sina medarbetare haft en framgångsrik tid. I Falköping finns ett mycket gott företagsklimat och aktivt nätverk med stor bredd.

magnus

- Det är självklart en förlust att förlora en uppskattad ledare och medarbetare och Magnus är oerhört omtyckt och har gjort ett fantastisk arbete under åren i Falköping, säger Pia Alhäll, kommundirektör. Nu ser jag framemot att istället mötas som kollegor i kommunnätverket framöver.

- Falköping har under många år förbättrat sitt resultat i mätningar av företagsklimatet och Magnus och hans medarbetare har en stor roll i den positiva utvecklingen, säger Adam Johansson, kommunstyrelsens ordförande. Önskar honom stort lycka till i sitt nya uppdrag i Tidaholm.

- Jag har haft tolv fantastiska år i Falköping, nu går jag vidare till nya utmaningar, säger Magnus Sundén. Vill tacka er alla för ett fantastiskt gott samarbete och den utveckling av Falköping som vi skapat tillsammans.

Nu väntar beslut inom kort att starta rekryteringsprocessen för att hitta en ersättare. Magnus Sundén slutar sin tjänst om cirka 3 månader.