22 oktober 2021
Jobb & företagande

Höstens mötesplatser för företagare

I höstens program träffar ni Göran Aldén som pratar om den digiloga vinnaren, Näringslivsbanketten och Vad händer? - en företagarfrukost om prioriteringar och investeringar i kommunen.

Göran Adlén– Den digiloga vinnaren

Det handlar inte om att digitalisera allt. Det handlar inte heller om att behålla allt det gamla. Det handlar om att ta det bästa från de två världarna och kombinera. Det är då du blir vinnaren. Hur blir man då digilog? Det berättar Göran om i den här underhållande, konkreta och fascinerande föreläsningen om framtiden.

Tid / Plats

1 november Kurorten Mösseberg, 11.30–13.00
Här anmäler du dig tillföreläsningen. Länk till annan webbplats.

Näringslivsbanketten

23 november (preliminärt datum)
Banketten är tillbaka, denna gång med fullt fokus på våra lokala företagarhjältar. Välkommen till en magisk kväll med god mat, ljuv musik, gott sällskap och pristagare från både 2020 och 2021. Anmälan gör du här! Länk till annan webbplats.

Vad händer?

Gott nytt företagarår 2022! Vi ses över en luciafrukost och får höra om aktuella prioriteringar och investeringar i Falköpings kommun 2022. Vad händer? Var satsar vi? Var byggs det om? Hur ser det aktuella planläget ut? Medverkar gör bland annat
kommunstyrelsens ordförande, näringslivschefen och stadsbyggnadschefen.

Tid/plats

14 december, Teaterbaren kl 7.30-9.00
Här anmäler du dig till luciafrukosten. Länk till annan webbplats.

Bild på affischen Mötesplatser