24 september 2021
Jobb & företagande

Unikt tillfälle att driva skidanläggning och camping i Falköping

Nu finns en unik tillfälle att i en helhetslösning driva Mössebergs skidanläggning och Mössebergs camping & stugby i Falköping. Mössebergs friluftsområde bjuder på milsvid utsikt över Falköping och platåbergen och här finns härliga naturupplevelser och aktiviteter för alla åldrar.

Mösseberg

Falköping är en av Sveriges högst belägna städer, vilket ofta lovar gott om snö på vintern. Mösseberg ligger endast 2 kilometer från Falköpings centrum och ännu lite närmre ligger resecentrum. På Mösseberg finns badsjö, motions- och cykelspår och vandringsleder, discogolf, beachvolley, djurpark, grillplatser och lekplatser och här finns också Mössebergsbacken med nedfarter för skidor och cykel.

En driven entreprenör har goda förutsättningar att utveckla verksamheterna på denna natursköna plats, säger Magnus Sundén, näringslivschef. Konceptet med en samlad anläggning ger möjlighet till paketlösningar som kan locka turister från när och fjärran. Vi hoppas kunna locka engagerade och seriösa intressenter som ser alla dessa möjligheter.