17 mars 2021
Jobb & företagande

Woori är nominerad till Årets centrumutvecklare

Woori Gennemark, näringslivsutvecklare på Falköpings kommun är en av 10 nominerade som har chansen att vinna titeln Årets Centrumutvecklare 2021.

Woori Gennemark närbild

Woori Gennemark

"Det känns fantastiskt att bli nominerad, jag blev jätteglad när jag fick beskedet säger Woori Gennemark. Jag ser det som ett kvitto på hur alla handelsföretag i stan under detta annorlunda år varit snabba och flexibla på att ställa om samtidigt som kunderna ställt upp och bidragit till vårt lokala näringsliv. Den här nomineringen delar jag med så många andra här i Falköping.

Det här året har alla prövats och vi har alla kämpat på med att hittat lösningar och möjligheter. För handelsföretagen har det handlat om hårt arbete och att ständigt vara beredd på nya hårdare restriktioner.

Avslutningsvis vill jag säga att jag brinner för mitt jobb och samverkan med stadens företag. För mig personligen är även denna nominering ett kvitto på att min passion för jobbet syns. Jag ser fram emot att fortsätta samarbeta och vidareutveckla Falköping tillsammans med vårt lokala näringsliv. Nu blickar vi framåt, gasar och fortsätter resan tillsammans!"

Årets Centrumutvecklare

Utmärkelsen instiftades av föreningen Sveriges Centrumutvecklare år 2012 och tilldelas en person som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt, en kampanj eller ett arbete inom ramen för centrumutveckling i stadskärna, handelsplats eller köpcentrum.

Juryn för Årets Centrumutvecklare består av fem personer från de tre organisationerna Sveriges Centrumutvecklare, Fastighetsägarna och Svenska Stadskärnor.

Kandidaterna får nu vänta spänt i en månads tid innan de vet om de går vidare till de tre finalistplatserna för utmärkelsen. De tre utses och presenteras under Sveriges Centrumutvecklares digitala årsstämma 15 april. Vinnaren utses sen på Sveriges Centrumutvecklares digitala årskonferens den 19 maj.