Aktiviteter 2017/2018 klass 1 B

Aktiviteter ht -17

Måndagen 21 augusti skolstart kl 8.00-11.00 (och lunch), välkommen! Vi slutar ca 11.30.

Torsdagen 24 augusti går vi till Kelles kullar och leker tillsammans med klass 1 A. Lunch i skolan.

Torsdagen 7 september åker klassen till Dalénium. Vi kommer att få se en gasshow Därefter kommmer vi att få tid att vara i utställningen och undersöka, upptäcka och uppleva. Barnen får om de vill, ta med en egen liten nyttig fika eller sin frukt. Lunch serveras i skolan när vi kommer tillbaka. Vanliga tider gäller denna dag.

Torsdagen 14 september genomför Vindängens skola "Skoljoggen". Vi springer, joggar och promenerar så många varv vi orkar tillsammans. Våra femmor på skolan, är funktionärer och finns runt hela banan. Efteråt serveras hamburgare och festis. Kom i träningskläder till skolan eftersom vi inte kan erbjuda omkläningsrum och duschar till alla denna dagen. Du duschar då du kommer hem.

Måndag 2 oktober är det skolfotografering. Det blir ett klassfoto.

Måndag 16 oktober Agnestadssjön. Vi går till sjön på morgonen för att uppleva hösten vid sjön. Bra skor, gärna stövlar, oömma kläder. Tag med egen nyttig matsäck, om du vill. Lunch i skolan som vanligt.

Torsdagen 26 oktober åker vi till Dalénium igen. Denna gång undersöker vi former och symmetri. Ta med liten nyttig fika om man vill. Lunch i skolan då vi kommer tillbaka.

Onsdagen 15 november går vi till musikskolan och ser föreställningen "Båtlåt".

Onsdagen 13 december har skolan gemensamt Luciafirande i matsalen.

Torsdagen 14 december ännu en gång till Dalénium. Jultema. Ta med en nyttig fika om man vill, som tidigare, lunch i skolan då vi är tillbaka.

Fredagen 15 december firar vi, elever och personal, skolans 25-årsjubileum, ingen idrott för gr B

Torsdagen 21 december julavslutning, barnen slutar vanlig tid kl. 12.45