Årskurs 5.

Engelska: Höstlovet närmar sig och årskurs 5 har fått med sig en läxa hem. Min tanke är inte att de ska ha läxa över lovet utan jag kommer att följa upp den på onsdag i v.45.

Trevlig höst / Eva-lena

Personliga foton för elever är i gymnastiksalen på Stenstorpsskolan 14:30-16:00.

Information har gått ut om att det ska vara på GD-skolan.


41-43

Idrott inne

Tisdagar kommer Lennart att ha frivillig läxhjälp för femmor 14:10-15:20. OBS FRIVILLIGT, det är efter skoltid. De behöver inte stanna hela tiden.

Madeleine Billman kommer att ha svenska med 5A.

Beatrice Shagaldi-Runsten har svenska med 5B. Vi kommer att fortsätta med NO-SO begrepp som svenskläxa för att bygga upp ett gemensamt ordförråd inom de ämnena.

Ny musiklärare är Thomas Andersohn. 


Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktuppgifter 5A

Under arbetstid nås vi på telefonnummer. 0515886335
Det är också lätt att nå oss via mail: lennart.steen@falkoping.se, anna.wennerstrand@falkoping.se
Frågor angående idrott, kontakta: Bengt Gustafsson                                                                            Frågor angående svenska; Madelene.Billman@edu.falkoping.se                                                        Frågor om engelska: Eva-Lena.Stenholm@edu.falkoping.se                                                               Frågor om So: petra.eriksson@falkoping.se                                                                                         Frågor om musik:

Kontaktuppgifter 5B

Under arbetstid nås vi på telefonnummer. 0515886335
Det är också lätt att nå mig via mail: bengt.gustavsson@edu.falkoping.se, lennart.steen@falkoping.se
Frågor angående idrott, kontakta: Bengt Gustafsson                                                                            Frågor om engelska: Eva-Lena.Stenholm@edu.falkoping.se                                                               Frågor om So: petra.eriksson@falkoping.se                                                                                        Frågor om svenska: Beatrice.Shahgaldi@edu.falkoping.se


Veckoplanering: Läxor

Matematik: tabellträning multiplikation, förhör på fredagar

Svenska: veckans ord, lästräning förhör på torsdagar läxan delas ut på fredagar.

Engelska: läxförhör på onsdagar.

Text