Publicerad: 2017-11-13

Dogge Doggelito föreläser 26 november

Välkommen att lyssna till " 2 lax guld"! En inspirerande föreläsning om hur man kan hitta styrka, vända negativt till positivt och att våga satsa och på sina egna drömmar. Gratis inträde!

Tid och plats

Söndag 26 november kl. 15.00
Musikskolans konsertsal, Fredriksbergsvägen, 34, Falköping

Gratis inträde!

Arrangörer: Studiefrämjandet och Ållebergsgymnasiet

Dogge Doggelito har upplevt större upp- och nedgångar än de flesta. Innan han fyllt fyrtio hade han tagit hiphopen in i Sverige på allvar, släppt flera album, börjat på solokarriär och blivit en av landets mest folkkära artister. Hans liv har också bjudit på några riktigt tuffa motgångar, men han har rest sig varje gång. En inspirerande föreläsning om hur man kan hitta styrka, vända negativt till positivt.

Föreläsning: 2 LAX GULD

I den här föreläsningen talar Dogge Doggelito om att vända någonting negativt till positivt och att våga satsa på sina egna drömmar.

Han har själv vuxit upp i Alby och har fått uppleva utanförskap, utsatthet och förstörelse på nära håll, men också en berikande gemenskap och möjligheter som bara ett liv i samspel med andra kulturer kan erbjuda.

Oavsett var du har dina rötter är det möjligt att växa! Det kan handla en del om dina förutsättningar, men ännu mer om dina egna beslut och egna vägar.