Viktigt att veta Floby fritidshem

Floby Fritidshem öppnar kl. 6.15 på morgonen och har verksamhet fram till kl. 8.35 då skolan börjar. Klockan 13.05 är skolan slut för de yngre eleverna och då startar fritidsverksamheten igen och är öppen fram till 18.30.

Dagtid arbetar vi pedagoger som resurser i skolans verksamhet och är då inte anträffbara på våra telefoner, endast telefonsvar mellan
kl. 8.35-12.45

Under den tid som fritids har verksamhet kan man nå oss på telefon: 0515-88 65 92. Ibland kan vi ha svårt att  svara och då går en telefonsvarare på efter 4 signaler där man kan lämna meddelanden. Glöm inte att tydligt tala om ditt ärende och vilket barn det gäller.

Denna telefonsvarare lyssnas av kontinuerligt under dagen.

Vi kan även nås på mobilnummer 0702-26 23 50.

Observera att du inte kan lämna information gällande fritids i kontaktböckerna eller på lösa lappar till skolan. Vi vill att ni tar kontakt direkt med fritids genom ett telefonsamtal eller då du hämtar och lämnar ditt barn. Detta för att undvika eventuella missförstånd.

Vi uppskattar att du följer ditt barn in till fritids för att få en personlig kontakt mellan personal och anhöriga. Samarbete och en god personlig kontakt med information kring ditt barn mellan fritids och hemmet är viktigt för vår verksamhet.