Storfritids

Vi som jobbar på Blåa avdelningen är:
Jimmy Hoffrén, Louise Mikkelsen, Susanne Lindgren och Johanna Berglund.

På Gröna avdelningen jobbar:
Sara Dahlgren, Marianne Oskarsson, Carlos Vergara och Lena Gidlund-Eckerlid.

Vi vill att alla föräldrar till elever på fritids skall prenumerera på hemsidan, så vi vet att alla kan ta del av informationen som finns här.
Vi vill även att alla föräldrar ser till att man har en aktuell email-adress inskriven i Webbolänk till annan webbplats, eftersom en del av vår information sänds via dessa mailkontakter.

Kontakta oss om ni undrar något! Hälsningar Fritidspersonalen

Storfritids
Blå avdelning:
0515 - 88 53 93. Mobilnummer: 076 - 14 11 661
Grön avdelning: 0515 88 53 15. Mobilnummer: 072 - 503 58 45

Temaavslutning, 20/2 -18
Nu har vi avslutat vårt afrikatema som storfritids haft tillsammans. Det började med Edvin-projektet och sedan fortsatte vi med att kolla på kortare videofilmer om hur det är att bo i Afrika, vad man äter, dans, aktiviteter. Eleverna har skapat masaj-halsband och några elever har även gjort masker. När vi avslutade temat bjöd vi på Afrikanska puff puff (friterat fikabröd) och så hade vi besök av en tjej från gymmet Energi som kom hit och dansade afrikansk dans med oss.

Sportlov 2018
Här kommer lite bilder från sportlovet! I måndags hade vi pysseldag inför alla hjärtans dag.
I tisdags var den traditionella innebandyturneringen mellan olika skolor i Falköping. Vindängen hade 6 st lag. Det gick riktigt bra för fler av våra lag och Vindängen lag 1 tog sig till final!
Finalen stod mellan Vindängen och Mösseberg. Matchen slutade 1-1 så det fick bli en minuts förlängning. Vindängen gjorde mål, men domaren såg inte att bollen var inne så det blev bortdömt. Många besvikna miner när Mösseberg sedan vann finalmatchen. Men vi var ändå riktigt stolta över att komma tvåa!
Efter mellanmålet denna dag uppmärksammade vi fettisdagen i form av att bjuda på semlor.
Under onsdagen åkte vi skridskor vilket var väldigt uppskattat och idag, torsdag, har vi haft utedag med OS-grenar. 5 olika stationer hade vi. Efter att grenarna var genomförda fick eleverna varsin chokladmedalj.
Imorgon, fredag, myser vi med popcorn och film.

Stängningsdagar. 23/1 -17
Hej!
Den 19/6 och 17/8 har vi kompetensutvecklingsdag. Detta innebär att fritids är STÄNGT dessa dagar. Vi kommer att sätta upp påminnelselappar när det närmar sig.
Med vänliga hälsningar Fritidspersonalen

Välkomna tillbaka! 11/1 -18
Vad roligt att träffa era barn igen efter jullovet! Hoppas att ni haft en bra julledighet.
Sista dagen innan jullovet fick vi besök av tomten! Vi satt och åt lunch i matsalen och rätt som det var gick det någon utanför... TOMTEN! Vi trodde att han skulle gå hem till någon och lämna julklappar. Efter lunchen skulle vi gå upp till lekhallen och spela jägarboll.
När vi pedagoger gick igeom reglerna knackar det på dörren... och in stiger han... Tomten skulle till oss! Han bjöd på godis, pepparkaka och julmust. Innan han skulle gå frågar en av eleverna ifall inte tomten kan vara med och spela jägarboll en stund...? Självklart, sa tomten!
Det är inte alla som får spela jägarboll med självaste tomten minsann... :)