5c

Vecka 51

måndag

tisdag

onsdag
jultemadag
På pysselstationen kan man bland annat pynta en apelsin och göra en Rudolfburk. Den som vill pyssla något av detta tar själv med sig en apelsin och/eller en tom urdiskad liten glasburk.

torsdag
julavslutning - hela skolan slutar 13.10

fredag
JULLOV

Skolan startar igen efter jullovet den 9/1.

Rutiner kring frånvaro:
Sjukanmälan görs som tidigare på nummer 0515-86951. Detta ska göras innan 12:00 varje skoldag barnet är sjukt. Vi har dock fått nya rutiner kring frånvaroregistrering. För att snabbt meddela hemmet att barnet inte dykt upp i skolan kommer vi att rapportera i Skola24 senast 15min in på första lektionen. De elever som då är frånvarande och vi ej vet anledning till kommer rapporteras som ogiltig frånvaro. Ni föräldrar får då direkt meddelande om att barnet ej dykt upp i skolan. När vi sedan får möjlighet kontaktar vi hemmet för att kontrollera anledning till frånvaron. Vi har i efterhand möjlighet att justera "ogiltig frånvaro" till annan anledning när vi vet den. Så om möjligt är det bra om sjukanmälan görs innan 8:30.

Prenumeration

Du som är intresserad av att få information om då hemsidan uppdaterats kan anmäla dig till prenumerationstjänsten här i vänsterspalten.