Årskurs 5

 

Avslutningsvecka

 

Vi lärare önskar er och era barn ett fantastiskt jullov.

Avslutningsveckan

Lektioner som vanligt under måndag.

Tisdag packar vi paket och kläder till rumämien osh tittar på film gemensamt årskrurs fem. Tisdagen 19/12 är det ingen läxhjälp.

Onsdag lektioner som vanlgt.

Torsdag skolavslutning.

Det är många elerver i femman som vill starta upp en gymnastikförening i Stenstorp, IK Albion kommer att stå för hyra av Stesntorpshallen om det finns föräldrar som ansvarar för verksamheten. Bengt Gustavsson hjälper till att starta upp om det finns intresse. Maila Bengt om ni kan vra med som ledare. bengt.gustavsson@edu.falkoping.se

Beatrice Shagaldi-Runsten har svenska med 5B. Vi kommer att fortsätta med NO-SO begrepp som svenskläxa för att bygga upp ett gemensamt ordförråd inom de ämnena.

Ny musiklärare är Thomas Andersohn. 


Schemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktuppgifter 5A

Under arbetstid nås vi på telefonnummer. 0515886335
Det är också lätt att nå oss via mail: lennart.steen@falkoping.se, anna.wennerstrand@falkoping.se
Frågor angående idrott, kontakta: Bengt Gustafsson                                                                            Frågor angående svenska; Madelene.Billman@edu.falkoping.se                                                        Frågor om engelska: Eva-Lena.Stenholm@edu.falkoping.se                                                               Frågor om So: petra.eriksson@falkoping.se                                                                                         Frågor om musik:

Kontaktuppgifter 5B

Under arbetstid nås vi på telefonnummer. 0515886335
Det är också lätt att nå mig via mail: bengt.gustavsson@edu.falkoping.se, lennart.steen@falkoping.se
Frågor angående idrott, kontakta: Bengt Gustafsson                                                                            Frågor om engelska: Eva-Lena.Stenholm@edu.falkoping.se                                                               Frågor om So: petra.eriksson@falkoping.se                                                                                        Frågor om svenska: Beatrice.Shahgaldi@edu.falkoping.se


Veckoplanering: Läxor

Matematik: tabellträning multiplikation, förhör på fredagar

Svenska: veckans ord, lästräning förhör på torsdagar läxan delas ut på fredagar.

Engelska: läxförhör på onsdagar.

Text