Årskurs 4

Hej!
Vi har denna vecka delat ut informationslappar angående klassfotbollen. Vi har dock ingen förälder som tagit på sig ansvaret att hålla i detta. Vem kan tänka sig? Maila Madelene eller Emma.Hej!
Idag har jag berättat för barnen att jag ska sluta och att min sista dag i klassen blir den 16 mars. Jag har fått ett annat jobb där jag ska arbeta administrativt. Det känns så klart tråkigt att lämna barnen mitt i en termin. Det kommer ändå bli bra att det blir Priscilla Kristensson som ersätter mig, någon som barnen redan känner. Det är fina barn ni har, vilka jag kommer att sakna.

Hälsningar Petra

 

Vi har fått information om att elever i klass 4A har haft löss. Kolla gärna era barn hemma för att se så att de inte har fått det.

 

Läxor v. 12

Matteläxa till tisdag 20/3. Eleverna har fått ett papper med uppgifter och ett kladdpapper, vilka båda ska lämnas in på tisdag.

 

Läxor v.10

Engelskläxa till fredag 9/3, kapitel 12 i "What´s up", träna på text och glosor. Lyssna gärna på texten på ovningsmastaren.selänk till annan webbplats.

NO-läxa. Följ länken, välj Boken om fysik och kemi.

https://digitalt.liber.se/begreppsmaskin/länk till annan webbplats
Klicka fram så ni kan välja kapitel, välj nu kapitel 5 syror och baser. Välj träna begrepp. Gör en gång med barnen, låt dem repetera tills de kan. Mellan 5 och 20 gånger.

NO är krångligt för många eftersom de inte lär sig de ord som är speciella för ämnet.

 

 Info om gymnastik

IK Albion försöker starta en gymnastikgrupp här i Stenstorp. Detta gäller år 3-6. Det handlar om att träna redskapsgymnastik på kvällstid en gång i veckan. Det kommer handla om hopprep, rockring, stå på händer, gå armgång, kullerbyttor, ringar i taket, hopp och räck på en enkel nivå och man provar på sin egen nivå och lär sig av andra på en avslappnad nivå. Jag kan vara med och starta upp gruppen och närvara vid två tillfällen. För att detta ska bli av behövs det föräldrar som är villiga att ställa upp som ledare. Vid frågor, ring mig på 0738-55 90 09.

Med vänlig hälsning idrottslärare Bengt Gustafsson   

        

Lyssna gärna på texten på ovningsmastaren.selänk till annan webbplats.

           

Kontaktuppgifter 4A och 4B

Mentorer Emma, Petra och Madelene.

E-post

emma.a.carlsson@falkoping.se
petra.eriksson@falkoping.se
madelene.billman@edu.falkoping.se

Undervisande lärare i 4A och 4B

Emma Carlsson - matematik

Petra Eriksson - engelska och SO

Madelene Billman - bild och svenska

Lennart Steen - NO

Bengt Gustavsson - Idrott

Thomas Andersson - musik

Anna Kvarndal - textilslöjd

Bengt Wigholm - trä- och metallslöjd

Bilagor

Text