Val av omsorg Falköping AB

Val av omsorg är ett mindre hemtjänst och assistansbolag med kontor i Falköping. Vår ambition är ett nära samarbete med kontinuitet, därför vänder vi oss till dig som bor i Falköpings tätort. Med bästa möjliga stöttning och ett mycket gott bemötande, så arbetar vi på Val av omsorg ständigt för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att just du ska trivas och må gott hos oss.

Med bästa möjliga stöttning och ett mycket gott bemötande, så arbetar vi på Val av omsorg ständigt för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att just du ska trivas och må gott hos oss. Vi har en bred kunskapsbas och arbetar effektivt med en hög tillgänglighet för allas trygghet & trivsel. Val av omsorg är ett modernt hemtjänst & assistansbolag, starkt präglat av trevlig och ambitiös personal som har ansvar och ambitioner i samklang med äldre och erfarna medarbetare.

Kvalitet

Vi arbetar med Kvalité och kontinuitet i små grupper där du som kund är viktigast och du har möjlighet att påverka vem som kommer hem till dig. Vi gör kontinuerligt uppföljningar på din hemtjänst där du själv uppger dina åsikter. Dina åsikter är viktiga för oss, vi vill veta vad du tycker om oss. Vi jobbar i ett öppet och tillåtande klimat där du som kund alltid är välkommen att ringa. För vissa är den sociala samvaron viktig, därför erbjuder vi fritidsaktiviteter i olika former. Vi vill gärna träffa dig /er! Välkommen in till vårt kontor i Falköping så bjuder vi på ”gofika” alt. Kommer vi hem till dig om det känns bättre?

Kompetens

Vi söker omsorgsutbildad personal i första hand, men lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vidareutbildar vår personal utefter det behov vi möter hos dig som kund så att du alltid kan känna dig trygg.

Geografiska verksamhetsområden

Vi startar med Falköpings tätort.